Betrouwbaar en kwalitatief technisch bedrijf

Sinds 2006 is AVM Service de betrouwbare en professionele onafhankelijke technische dienst voor de Belgische markt. Onze hoofdvestiging en servicepunt bevinden zich in Laakdal. Administratie en coördinatie gebeuren op één adres, wat zorgt voor een heldere dienstverlening.

Onze technische dienst is nationaal actief. Onze medewerkers zijn verspreid over het hele land en verzorgen uw technisch onderhoud, uw installatie of de plaatsing van uw apparaten tot in de puntjes.

Bel ons nu voor meer informatie.

Het topteam van AVM Service

Bent u op zoek naar snelle en doeltreffende technische ondersteuning? AVM Service beschikt over:

  • 13 enthousiaste, gepassioneerde, goed opgeleide medewerkers die hun vak perfect onder de knie hebben. Machines plaatsen en een machine installeren, doen ze in een mum van tijd. U kunt bij hen ook terecht voor alle onderhoud. Ze beschikken over een ruime kennis van apparaten van uiteenlopende merken. Ze scholen zich regelmatig bij, zodat ze op de hoogte blijven van de meest recente technische ontwikkelingen.
  • 7 servicewagens die de hele dag op de baan zijn om u snel van dienst te zijn. We weten dat u snel geholpen wilt worden! Onderhoud broodbakmachine, onderhoud koffiemachine, onderhoud verkoopautomaat … Als het dringend én grondig moet gebeuren, zijn we al onderweg.
  • 2 vrachtwagens voor de levering en plaatsing van machines en automaten. Wij maken ruim op voorhand een afspraak met u, zodat u al uw regelingen kunt treffen.
  • Een handig en gebruiksvriendelijk online servicesysteem. Dit biedt u een helder overzicht van de uitgevoerde werken én u geeft u een duidelijk beeld van de toestand van uw volledige machinepark.